IŠČEM

Vaš profil

Orca Energija d.o.o.
Material
Ogrevanje, peči
Hlajenje in klimatizacija
Prezračevanje
Vsebina - leva

Imate vprašanje, se zanimate za storitev?

POVPRAŠEVANJE

Vsebina - center
Naslov
Vodovodna 30c
MARIBOR
2000
Slovenija
Telefoni
Urnik: 
Ponedeljek: 8:00-17:00
Torek: 8:00-17:00
Sreda: 8:00-17:00
Četrtek: 8:00-17:00
Petek: 8:00-15:00
Sobota: Zaprto
Nedelja: Zaprto
Zaprto
Opis podjetja: 

O Orca energiji:

O podjetju

Smo podjetje Orca Energija d.o.o., ki se ukvarja s proizvodnjo ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Pri svojem delovanju, ki temelji na strokovnosti, inovativnosti in usmerjenosti k strankam, sledimo poslanstvu zniževanja stroškov ogrevanja in izboljšanja kvalitete življenja. Proizvajamo visokokakovostne in estetsko dovršene produkte, ki so v celoti proizvedeni v Sloveniji iz najboljših materialov, razpoložljivih na evropskem trgu. Odličnost naših produktov je prepoznalo že mnogo kupcev širom Evrope, med njimi pa je največ tistih iz Avstrije, Španije, Portugalske, Poljske, Nemčije in Italije. V Sloveniji imamo odlično organizirano mrežo monterjev in servisno službo, s svojim poslovnim sodelovanjem pa smo uspeli to mrežo razširiti v Avstrijo. Med naše zadovoljne kupce se uvrščajo tako končne stranke kot tudi poslovni partnerji v veleprodaji. Slednjim nudimo možnost oblikovanja in proizvodnje lastne znamke toplotnih črpalk za sanitarno vodo (smo OEM proizvajelc).

Svojm strankam nudimo celoten komplet oz. izvedo na ključ. Vse se prične s svetovanjem in strokovno usposobljenimi sodelavci. Ob nakupu naših produktov ponujamo nato možnost montaže, ne glede na to iz katerega dela Slovenije prihaja stranka. Poprodajne storitve v smislu rednih letnih servisov in vzdrževanja zagotavljajo dolgo življenjsko dobo naših produktov, zato jih seveda skrbno izvajamo.

Poslanstvo

 V Orca energiji znižujemo ljudem stroške ogrevanja in izboljšujemo kvaliteto življenja.

Vrednote

  • Strokovnost
  • Inovativnost
  • Usmerjenost k strankam

Zakaj Orca?

Orke so družabna bitja, ki zgledno skrbijo za svoje družine. V svojem obnašanju se zdijo tako podobne ljudem, da so nekatera plemena verjela, da gre pravzaprav za duše ljudi, ujete v teh čudovitih živalih. Orkam mraz ali vročina ne moreta do živega. Svoj dom si ustvarijo tako v ekstremnem mrazu arktičnega morja, kakot tudi v tropskih vodah blizu ekvatorja. Ne glede na mraz tam lovijo, se družijo in se ljubijo.

 

Lokacija: