IŠČEM

Vaš profil

ALVEUS
Material
Kuhinje
Kopalnice in kopalniška oprema
Vsebina - leva

Imate vprašanje, se zanimate za storitev?

POVPRAŠEVANJE

Vsebina - center
Naslov
Cesta 19. oktobra 57
Stari trg pri Ložu
1386
Slovenija
Telefoni
Urnik: 
Ponedeljek: 8:00-17:00
Torek: 8:00-17:00
Sreda: 8:00-17:00
Četrtek: 8:00-17:00
Petek: 8:00-17:00
Sobota: 8:00-13:00
Nedelja: Zaprto
Zaprto
Opis podjetja: 

O NAS
Kovinoplastika Lož d.d. je mednarodno podjetje z dolgoletno tradicijo, usmerjeno v zadovoljevanje potreb uporabnikov po kakovostnih in funkcionalnih izdelkih. Organizirani smo kot  delniška družba s tremi profitnimi centri (PC Okovje, PC Orodjarna in PC Inox) in s številnimi hčerinskimi podjetji doma in v tujini. Poslovanje skladno s pridobljenimi mednarodnimi certifikati, znanje in sodobne tehnologije nam omogočajo, da uspešno poslujemo na vseh jedrnih programih.
 

ALVEUS


PC Inox sodi med večje evropske ponudnike pomivalnih korit, gastronom posod in sorodnih izdelkov za opremo kuhinj. Na podlagi 41 letnih izkušenj, proizvedenih več kot 14 milijonov pomivalnih korit, več kot milijon gastronorm posod ter z rastjo obsega prodaje v PC Inox dokazujemo tržno usmerjenost, inovativnost in vitalnost.

Uveljavljena blagovna znamka Alveus, ki združuje pomivalna korita, posode za odpadke, kuhalnike, kuhinjske armature in nape, strokovno usposobljeni kadri, razvojno-tehnološki oddelek, lastna orodjarna ter razvejana tržna mreža doma in v tujini zagotavljajo zadovoljevanje potreb najzahtevnejših kupcev in uporabnikov kuhinjske opreme z izdelki vrhunske kakovosti.

StyluxCrystalix 20Crystalix 20

 

Lokacija: